Julia Child,
Louisette Bertholle,
Simone Beck
Alfred A. Knopf
e druk, 1983
9780394721781
Mastering the Art of French Cooking, Volume 1
A Cookbook
Specificaties
Paperback, 752 blz.
|
EN
Alfred A. Knopf |
e druk, 1983
ISBN13: 9780394721781
Rubricering
Juridisch
:
Onderdeel van serie
Mastering the Art of French Cooking
Levertijd ongeveer 16 werkdagen
Gratis verzonden
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

