Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen

Specificaties
Paperback, 402 blz. | NL
Bohn Stafleu van Loghum (RB) | e druk, 2003
ISBN13: 9789035225732
Rubricering
Hoofdrubriek : Paramedisch
Juridisch :
Bohn Stafleu van Loghum (RB) e druk, 2003 9789035225732
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek is een aanrader voor praktiserende paramedici die meer willen weten over reumatische aandoeningen, de gevolgen daarvan en de (para)medische behandelmogelijkheden van deze aandoeningen. Het boek is tevens interessant voor reumatologen, huisartsen, verpleeghuisartsen en revalidatieartsen vanwege het inzicht dat wordt gegeven in de mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse behandelingen.

De afgelopen tien jaar is de medische en paramedische zorg voor mensen met een reumatische aandoening aanzienlijk veranderd. Vernieuwde inzichten in medicatie en oefentherapie leidden tot een andere patiëntbehandeling. Ook bestaat steeds meer belangstelling voor de multidisciplinaire benadering van de reumatische patiënt. Dit boek, dat de nieuwe uitgave is van het in 1993 verschenen 'Fysiotherapie bij reumatische aandoeningen', springt in op deze veranderingen.

'Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen' bevat, naast bestaande, herziene hoofdstukken, geheel nieuwe hoofdstukken bijvoorbeeld over oefen-, hand-, ergo- en podotherapie, maatschappelijk werk en de verpleegkundige reumaconsulent. Tevens zijn aan deze uitgave een uitgebreide bijlage over meetinstrumenten en een bijlage met adressen van organisaties toegevoegd.
In het eerste deel van dit boek wordt ingegaan op de algemene aspecten van reumatische aandoeningen. In het tweede deel worden specifieke therapievormen en aanverwante aspecten beschreven.

'Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen' is tot stand gekomen onder redactie van Marten Munneke en John Verhoef, met medewerking van Rob Pelt.
Drs. Marten Munneke is fysiotherapeut/ bewegingswetenschapper en werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum en het Universitair Medisch Centrum Nijmegen.

Drs. John Verhoef is fysiotherapeut/bewegingswetenschapper en is als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Dienst Fysiotherapie en Ergotherapie van het Leids Universitair Medisch Centrum.
Rob Pelt is fysiotherapeut in het Hoensbroeck revalidatiecentrum.

Specificaties

ISBN13:9789035225732
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:402
Uitgever:Bohn Stafleu van Loghum (RB)
Verschijningsdatum:18-9-2003
Hoofdrubriek:Paramedisch

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen