Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vrij & blij!

Een LHBTIQ+-journal over liefde, trots en het vinden van je innerlijke regenboog

Specificaties
Paperback, 192 blz. | NL
BBNC Cadeau | e druk, 2022
ISBN13: 9789045327068
Rubricering
Hoofdrubriek : Cadeauboeken
Juridisch :
BBNC Cadeau e druk, 2022 9789045327068
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Compleet met hilarische en weloverwogen kleurenillustraties word je in 'Vrij en blij!' aangemoedigd om je eigen verhaal te verkennen. Dit boek biedt je verhelderende schrijfopdrachten, kleurrijk advies en stimulerende activiteiten gekoppeld aan belangrijke verhalen over de LHBTIQ+geschiedenis, van de oudheid tot nu. Geen enkele zichzelf respecterende jongvolwassene zal dit boek willen neerleggen... en als je nog geen zelfrespect hebt, daagt dit journal je uit om diep te graven en het te vinden.

Deze felgekleurde gids moedigt je aan om je gelukkigste, ware zelf te zijn en je eigen stempel op de wereld te drukken. 'Vrij & blij!' is warm, hilarisch, lief en verhelderend. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die al out & proud is, iedereen die voorzichtig uit de kast spiekt en alle LHBTIQ+-vrienden. Dit boek zal elke lezer vervullen met eigenwaarde, zelfvertrouwen, trots en kleur.

DOM&INK is een freelance illustrator en zeemeerman uit Londen. Hij houdt ervan om werk te maken waardoor je je krachtig, zelfverzekerd en helemaal warm en wazig vanbinnen voelt. Terugkerende thema's in zijn werk zijn LHBTIQ+-rechten, mental health awareness, body positivity drag en girlbands. Hij maakte illustraties voor onder meer Little Mix, The X Factor en Emma Watson. Daarnaast was hij te zien in Cosmpolitan, Gay Times, Glamour, Buzzfeed en Time Out.

Specificaties

ISBN13:9789045327068
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:BBNC Cadeau
Verschijningsdatum:23-5-2022
Hoofdrubriek:Cadeauboeken

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vrij & blij!