Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Recht door de cijfers - Editie 2021-2 (ES47810032)

Jaarrekeninglezen voor juristen en andere non financials

Specificaties
Paperback, blz. | Nederlands
Eduplaza (Webedu) | 1e druk, 2021
ISBN13: 9797090133640
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Ondernemingsrecht
Eduplaza (Webedu) 1e druk, 2021 9797090133640
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Recht door de cijfers is het moderne jaarrekeningenlezen. Het boek geeft praktische uitleg over de opbouw en samenstelling van een jaarrekening, de belangrijkste balans- en resultaatposten, waarderingsgrondslagen, het kasstroomoverzicht en vereisten aan de toelichting en overige gegevens. Hierbij is zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de huidige wet- en regelgeving.

Naast de jaarrekening worden in het boek ook andere financiële onderwerpen behandeld, zoals de fiscale aangifte, ratio analyse en waarderingsmodellen. Recht door de cijfers is geschreven voor elke non-financial die een beter begrip van de jaarrekening wil krijgen om daarmee de juiste vragen te kunnen stellen en/of te beantwoorden.

Recht door de cijfers is verplichte literatuur voor het vak Jaarrekeningenlezen van de Beroepsopleiding Advocaten, de Law Firm School en de Brauwerij. Ook de nieuw gestarte beroepsopleiding advocaten in Suriname maakt gebruik van Recht door de cijfers. Daarnaast wordt het boek gebruikt als naslagmateriaal in de opleidingen van het CPO, het SSR en de Grotius Academie.

Jaarlijks wordt een nieuwe editie van Recht door de cijfers uitgegeven waarin de meest recente ontwikkelingen in verslaggevingsland en wijzigingen in wet- en regelgeving zijn verwerkt.

Met Recht door de cijfers bent u altijd up-to-date.

Specificaties

ISBN13:9797090133640
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:1-8-2021
Hoofdrubriek:Ondernemingsrecht

Over Inge-Lisa Toxopeus

Mw. drs. I.K. (Inge-Lisa) Toxopeus RA is forensisch accountant, partner bij Hermes Advisory en gespecialiseerd in het onderzoeken en begroten van vermogensschade in juridische geschillen. Inge-Lisa maakt deel uit van het toetsontwikkelteam voor het vak jaarrekeninglezen van de Beroepsopleiding voor Advocaten. Daarnaast is zij docent bij de opleiding Financieel Forensisch Deskundige aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA), het Centrum voor Postdoctoraal onderwijs in Nijmegen en de Juridische Academie. Inge-Lisa staat als gerechtelijk deskundige ingeschreven in het LRGD.

Andere boeken door Inge-Lisa Toxopeus

Over Joost van Berk

Dhr. mr. J. (Joost) van Berk is advocaat bij Verweij Advocaten. Hij is gespecialiseerd in ondernemings- en erfrecht. Verder is hij de hoofddocent van het vak jaarrekeninglezen voor de Beroepsopleiding Advocaten.

Andere boeken door Joost van Berk

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Recht door de cijfers - Editie 2021-2 (ES47810032)