Jamie's Comfort Food

Specificaties
Gebonden, 408 blz. | Engels
Penguin | 1e druk, 2014
ISBN13: 9780718159535
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Penguin 1e druk, 2014 9780718159535
Verwachte levertijd ongeveer 11 werkdagen

Samenvatting

Jamie's Comfort Food is all about the food you really want to eat, made exactly how you like it. With this in mind, the book features ultimate versions of all-time favourites, and also introduces cherished dishes from countries around the world, providing a delicious recipe for every occasion. This isn't everyday cooking - this is about weekends, holidays, celebrations and occasions. Whether you're home alone, or sharing the love with a big group of family or friends, there really is something for everyone.
Celebrating the beauty of good food is at the heart of this book, and it's jam-packed with incredible photography. Written in Jamie's usual down-to-earth and easy-to-understand style, the methods are precise and have been tested to the hilt, so are guaranteed to work, but this time Jamie has turned the edit filter off, and shares extra hints, tips and ideas throughout to ensure you achieve the best possible results. This is about making food the very best it can be, and embracing the rituals of cooking.
Recipes include everything from mighty moussaka, delicate gyoza with crispy wings, steaming ramen and katsu curry to super eggs Benedict, scrumptious sticky toffee pudding and tutti frutti pear tarte tatin.
Treat yourself, and your loved ones, with Jamie's Comfort Food.

Specificaties

ISBN13:9780718159535
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:408
Uitgever:Penguin
Druk:1
Verschijningsdatum:1-1-2014
Hoofdrubriek:Koken en eten

Over Jamie Oliver

Jamie Oliver is wereldwijd een kook- en campagnefenomeen. Al meer dan negentien jaar inspireert hij met zijn tv-programma’s en zijn boeken miljoenen mensen om zelf te koken en heerlijke, verse maaltijden te gebruiken. Met zijn liefdadigheidsinstelling zet hij zich in voor een wereldwijde, aanhoudende Food Revolution, met als doel obesitas bij kinderen terug te dringen en om mensen door voedsel een gezond en gelukkig leven te geven. Jamie begon op zijn achtste met koken in het café van zijn ouders, The Cricketers in Clavering, Essex. Na zijn eindexamen volgde een carrière in de horeca die hem bracht naar The River Cafe, waar hij ontdekt werd door een productieteam van de televisie. The Naked Chef was geboren. In 2001 stopte Jamie met The Naked Chef en opende hij zijn eerste Fifteen-restaurant, wat het begin was van een reis van vijftien jaar waarin achterstandsjongeren worden opgeleid om in de horeca te werken. Een paar jaar later nam hij het initiatief om de schoollunches in Engeland te verbeteren, met grote – en blijvende – veranderingen in de school kantines als gevolg. Jamie’s nationale en internationale campagnes hebben als doel de manier waarop mensen zichzelf en hun families voeden ingrijpend te veranderen, en om overheden en bedrijven aan te sporen om op een positieve manier bij te dragen aan voedingsonderwijs en de publieke gezondheid. Al zijn commerciële activiteiten zijn erop gericht om de lat hoog te leggen en dat niveau te behouden. Onder zijn succesvolle restaurants bevinden zich Barbecoa en de verzameling Jamie’s Italian-restaurants in Engeland en daarbuiten. Jamie’s grote aanbod aan etenswaren en keukenspullen is wereldwijd populair. Jamie legt contact met zijn publiek via meerdere digitale platformen. Voor jamieoliver.com, het Jamie Oliver Food Tubenetwerk op YouTube en verschillende sociale websites maakt hij exclusieve items. Hij heeft twintig kookboeken op zijn naam, bestsellers met elk een eigen tv-programma. Jamie woont in Londen en Essex met zijn vrouw Jools en hun kinderen.

Andere boeken door Jamie Oliver

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jamie's Comfort Food