Paul Peacock
Little, Brown Book Group
e druk, 2017
9781472139207
The Fish Book
How to choose, prepare and cook fresh fish and seafood
Specificaties
Paperback, 240 blz.
|
EN
Little, Brown Book Group |
e druk, 2017
ISBN13: 9781472139207
Rubricering
Juridisch
:
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen
Samenvatting
This book destroys the myth that fish is difficult to prepare and cook.
Specificaties
ISBN13:9781472139207
Taal:EN
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Little, Brown Book Group
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

