The Noma Guide to Building Flavour

Specificaties
Gebonden, 456 blz. | EN
Workman Publishing | e druk,
ISBN13: 9781579657192
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Workman Publishing e druk 9781579657192
Onderdeel van serie Foundations of Flavor
42,99
Nog niet verschenen, verwacht op 09‑04‑2026

Samenvatting

Finally, the secret sauce of Noma is revealed-the long-anticipated follow-up to the bestselling The Noma Guide to Fermentation offers more than 150 recipes for infused oils, vinaigrettes, fudges, spice mixes, rubs, sauces, and other flavour-boosting condiments that professional and home cooks can use to elevate every part of their cooking.

Specificaties

ISBN13:9781579657192
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:456
Verschijningsdatum:9-4-2026
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        The Noma Guide to Building Flavour