Cultured Food for Health
A Guide to Healing Yourself with Probiotic Foods: Kefir, Kombucha, Cultured Vegetables
Samenvatting
Cultured Food for Health explores the science behind the benefits of cultured foods and shows how incorporating 'The Trilogy' - kefir, kombucha and cultured vegetables - into our diet creates more powerful healing effects than any one of these foods alone, as the different types of probiotic bacteria work together to create a truly healthy life.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht