The Lakes & Cumbria Cook Book
A celebration of the amazing food & drink on our doorstep
Samenvatting
The Lakes and Cumbria Cook Book celebrates the best of the county's food scene with over 30 recipes from some of area's finest local restaurants, delis, gastro pubs, cafes and local suppliers, including forewords from Simon Rogan at L'Enclume and the head chef of Michelin-starred restaurant Forest Side, Kevin Tickle.
Specificaties
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht