The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints

350+ amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks

Specificaties
Paperback, 112 blz. | EN
Grub Street Publishing | e druk, 2021
ISBN13: 9781911667100
Rubricering
Juridisch :
Grub Street Publishing e druk, 2021 9781911667100
Onderdeel van serie The Basic Basics Series
€ 13,30
Levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

This handbook collects over 300 of Glynn's gosh-factor hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives.

Specificaties

ISBN13:9781911667100
Taal:EN
Bindwijze:Paperback
Aantal pagina's:112
Uitgever:Grub Street Publishing

Net verschenen

€ 13,30
Levertijd ongeveer 8 werkdagen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints