Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Projectmatig werken in lokale besturen

(Belgisch recht)

Specificaties
Paperback, blz. | Nederlands
Politeia | 2e druk, 2020
ISBN13: 9782509010568
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Staatsrecht
Politeia 2e druk, 2020 9782509010568
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Projectmatig werken in lokale besturen biedt projectleiders inzicht in wat projectmatig werken betekent. Het heeft de ambitie om vooral een praktijkboek te zijn, een naslagwerk voor al wie binnen het lokale bestuur betrokken is binnen de projectwerking. Het richt zich op alle enthousiaste projectleiders: ervaren of onervaren met projectwerking, projectleider van grote of van kleine projecten, aan het werk voor een klein of een groot lokaal bestuur.

Projectmatig werken in lokale besturen helpt de basisprincipes van projectmatig werken ontdekken, het geeft de nodige inzichten in vaardigheden en technieken. Maar het boek houdt er ook rekening mee dat projectmanagement geen exacte wetenschap is. Projectmatig werken en projecten leiden is in de eerste plaats omgaan met, leiden en motiveren van mensen om samen tot het gewenste resultaat te komen binnen de vooropgestelde tijd en met de vooropgestelde financiële en menselijke middelen.

Specificaties

ISBN13:9782509010568
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Politeia
Druk:2
Verschijningsdatum:10-3-2020
Hoofdrubriek:Staatsrecht

Expertrecensies (1)

Projectmatig werken in lokale besturen
Henny Portman | 21 april 2020
Recentelijk kwam ik het boek Projectmatig werken in lokale besturen geschreven door Katlijn Perneel en Theo Wijnen tegen. Het is geen nieuw boek, maar een 2de editie. De eerste versie is van 2014. Jammer dat het niet geheel herzien is. Het boek is geschreven voor de Belgische markt zodat de terminologie aansluit bij lokale Belgische besturen.Lees verder

Over Theo Wijnen

Theo Wijnen was tot zijn pensionering in 2016 stafmedewerker organisatieontwikkeling bij de Vereniging van Vlaamse Steden & Gemeenten (VVSG).

Andere boeken door Theo Wijnen

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Projectmatig werken in lokale besturen