Abraham's Kitchen
Israeli and Palestinian Food Culture and Recipes
Samenvatting
Een visueel verbluffende verzameling recepten geïnspireerd door lokale markten, Arabische tradities, nomadische stammen en de hippe eetcultuur van Tel Aviv.
Ontdek de klassieke gerechten van Jeruzalem en laat je inspireren door de zuidelijke woestijnen, waar de nomadische tradities zorgen voor aardse, inventieve smaken. Met recepten voor onder andere shakshuka, challah en baklava biedt dit fotoboek een diepgaande blik op de oorsprong van geliefde gerechten en brengt het de rijke smaken van het Midden-Oosten naar jouw keuken.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht