Sourdough for All
Samenvatting
Brood bakken met zuurdesem hoeft niet ingewikkeld te zijn. In het koffietafelboek Sourdough For All laat de Zweedse bakker Kenny Jakobsson zien dat iedereen het kan, met een beetje geduld, aandacht en liefde voor het proces. Of je nu net begint aan je eerste desemstarter of al ervaring hebt en je baksels naar een hoger niveau wilt tillen: dit boek biedt duidelijke uitleg, stapsgewijze recepten en volop inspiratie.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht