Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Verloren in de jungle

Specificaties
E-book, 336 blz. Epub | Nederlands
Unieboek | Het Spectrum | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789000374717
Rubricering
Hoofdrubriek : Mens en maatschappij
Unieboek | Het Spectrum Epub 1e druk, 2021 9789000374717
Direct te downloaden

Samenvatting

Alle feiten over de mysterieuze verdwijning van Kris en Lisanne in Panama

Op 1 april 2014 keren Kris Kremers (21) en Lisanne Froon (22) niet terug van een wandeling in de jungle van Panama. Maandenlange zoekacties, bemoeilijkt door het slechte weer, leveren niets op. Twee maanden later wordt er diep in de jungle een rugzak gevonden met daarin onder meer hun telefoons en camera, waarop vreemde foto's gevonden worden. Dit leidde tot wilde speculaties over de verdwijning die tot op de dag van vandaag voortduren. Zijn ze verdwaald, ontvoerd, beroofd?

Marja West en Jürgen Snoeren zetten in samenwerking met Betzaida Pitti (oud-Officier van Justitie in Panama die in 2014 de zaak leidde) alle feiten over deze schokkende verdwijning op een rij. Ze kregen toegang tot nog niet eerder openbaargemaakte documenten en spraken een groot aantal deskundigen in binnen- en buitenland. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid komen ze tot conclusies die de zaak op zijn kop zet.

'Verloren in de jungle, het dramatische verhaal van de verdwijning van Kris Kremers en Lisanne Froon in Panama, is zonder twijfel een van de beste true crime-boeken die ik de afgelopen jaren heb gelezen. Waarbij de vraag nadrukkelijk aan de orde is óf het wel “crime” is. Of was het een fataal en noodlottig ongeluk? De schrijvers hebben de zaak minutieus onderzocht en gereconstrueerd en komen tot verrassende bevindingen én antwoorden, waarbij de lezer continu over hun schouders meekijkt. Ik heb het boek vrijwel in één adem uitgelezen. Het is een fascinerende speurtocht naar feiten en details en een must voor politiemensen, onderzoekers en journalisten, van wie vooral de laatsten zich in deze zaak pijnlijk hebben vergaloppeerd.' - Peter R. de Vries, misdaadverslaggever

Specificaties

ISBN13:9789000374717
Trefwoorden:jungle, verdwijning, Panama
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:336
Druk:1
Verschijningsdatum:22-4-2021

Over Marja West

Marja West debuteerde in 2015 met Uitgeteld, dat onmiddellijk de longlist van een literaire prijs haalde. Inmiddels staan er acht boeken en vijf luisterseries op haar naam.

Andere boeken door Marja West

Over Jürgen Snoeren

Jürgen Snoeren werkte jarenlang als uitgever voor diverse grote uitgeverijen in Nederland en is nu werkzaam bij de ANWB als directeur van de uitgeverij. Hij schreef tevens verschillende romans, waaronder de thrillers Dodenstoel en Zonder Genade.

Andere boeken door Jürgen Snoeren

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verloren in de jungle