Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Praktisch Consumentenrecht

Specificaties
Paperback, 226 blz. | Nederlands
Noordhoff | 1e druk, 2022
ISBN13: 9789001277376
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Jongbloed : Consumentenrecht
Noordhoff 1e druk, 2022 9789001277376
Onderdeel van serie Praktisch Recht
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

- Praktische, uitgebreide en toegankelijke benadering van consumentenrecht;
- neemt consumentenbescherming als uitgangspunt;
- verduidelijkt de materie met handige schema’s.

Maak kennis met de eerste editie van Praktisch Consumentenrecht: een praktische benadering van consumentenrecht in alledaagse context. Het boek gaat van start met een oriëntatie op het actuele consumentenrecht, waarbij alle denkbare vragen van consumenten de revue passeren. Na bestudering van het boek kan de student al deze vragen beantwoorden.

Het boek behandelt de meest uiteenlopende zaken die voor consumenten relevant zijn, in toegankelijke bewoordingen. Aan bod komen o.a. het verbintenissenrecht en overeenkomstenrecht, koop en consumentenkoop, overeenkomst op afstand en buiten de verkoopruimte, overeenkomst van opdracht en aanneming van werk, vervoer en verblijf, abonnementen, oneerlijke handelspraktijken, geldzaken en verzekeren, en het oplossen van conflicten.

Aan de hand van vele vragen (voorzien van antwoorden) kunnen docent en student zien in hoeverre de stof is eigen gemaakt.

Praktisch Consumentenrecht is een studieboek voor opleidingen waar consumentenbelangen centraal staan. Het is ook mogelijk om slechts enkele hoofdstukken te gebruiken voor specifieke thema’s.

Specificaties

ISBN13:9789001277376
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:226
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:25-4-2022
ISSN:

Over Y.M. Visscher

Mr. Y.M. Visscher werkt als hoofddocent recht en senior onderzoeker bij Saxion. Daarnaast is ze auteur van diverse studieboeken en juridisch adviseur.

Andere boeken door Y.M. Visscher

Over W.G.T.M. Leusenkamp

Mr. W.G.T.M. Leusenkamp is als hoofddocente Recht en onderzoeker verbonden aan Saxion en is tevens afstudeer- en stagecoördinator. Ook is ze medeauteur van juridische literatuur en heeft ze praktijkervaring in het functioneren in bezwaarschriften- en klachtencommissies.

Andere boeken door W.G.T.M. Leusenkamp

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktisch Consumentenrecht