Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Sdu Commentaar Gemeentewet. Editie 2020

Specificaties
Gebonden, 586 blz. | Nederlands
Sdu uitgevers | 1e druk, 2020
ISBN13: 9789012402033
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Staatsrecht
Sdu uitgevers 1e druk, 2020 9789012402033
Onderdeel van serie Sdu Commentaar
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Deze uitgave becommentarieert artikelsgewijs de Gemeentewet. De inhoud sluit naadloos aan bij de praktijk, is actueel en wordt overzichtelijk gepresenteerd. Met deze uitgave bent u dagelijks verzekerd van de meest actuele wet- en regelgeving.

Sdu Commentaar Gemeentewet is de voortzetting van de losbladige bundel ‘De nieuwe Gemeentewet’. U vindt per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de gemeentejuristen, de advocatuur en alle andere professionals die in hun praktijk met de gemeentewet in aanraking komen. Sdu Commentaar Gemeentewet sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Deze uitgave is tot stand gebracht door Marijke Geertsema, Bart Knieriem (red.), Christiaan de Vlieger en Robbert Verkuijlen. De redactieleden/auteurs staan door huidig werk, contacten en ervaring midden in de gemeentelijke praktijk. In deze uitgave geven zij praktische antwoorden op praktische vragen.

Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naar achterliggende teksten.

Specificaties

ISBN13:9789012402033
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:586
Uitgever:Sdu uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:3-4-2020
Hoofdrubriek:Staatsrecht

Over Bart Knieriem

Mr. Bart Knieriem is hoofd afdeling Burger & Bestuur van de gemeente Veenendaal. Hij is daarnaast hoofdredacteur van 'De Nieuwe Gemeentewet'.

Andere boeken door Bart Knieriem

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Gemeentewet. Editie 2020