Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , e.a.

De OpMaat naar een nieuw arbeidsrecht

Van Wwz naar Wab en Wnra

Specificaties
Paperback, 174 blz. | Nederlands
Sdu | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789012405478
Rubricering
Juridisch : Arbeidsrecht
Sdu 1e druk, 2019 9789012405478
Niet leverbaar.

Samenvatting

Zowel de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) als de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) treden per 1 januari 2020 in werking. Voor iedere rechtshulpverlener die met het arbeidsrecht te maken heeft, hebben deze wetswijzigingen grote gevolgen. Met dit boek hopen wij u op de juiste weg te helpen.

We hebben een aantal onderwerpen gebundeld en daarin de impact voor de praktijk van deze wijzigingen getracht aan te geven. Het betreft payrolling, detachering en contracting, de ketenregeling, de i-grond, de transitievergoeding, overheidswerknemers (sector gemeenten en sector provincies) en de transitie van de overheidswerknemer. Daarnaast is een aantal tools en schema’s opgenomen. De onderwerpen uit dit boek en nog veel meer praktisch geschreven thema’s en tools kunt u ook online raadplegen op Sdu Opmaat Arbeidsrecht.

Specificaties

ISBN13:9789012405478
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:174
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2019
Hoofdrubriek:Arbeidsrecht
ISSN:

Over Steven Jellinghaus

Dr.mr. Steven Jellinghaus (1969) is advocaat-partner en register-mediator verbonden aan De Voort Advocaten & Mediators te Tilburg. Aldaar richt zijn praktijk zich op de collectieve aspecten van het arbeidsrecht en het sportrecht. Tevens is hij als universitair docent verbonden aan het departement sociaal recht en sociale politiek van de Universiteit van Tilburg. In 2003 is hij daar gepromoveerd op het onderwerp harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, in het bijzonder na fusie en overname. Hij heeft vele publicaties op zijn naam en verzorgt regelmatig post-academisch onderwijs.

Andere boeken door Steven Jellinghaus

Over Evert Verhulp

Evert Verhulp is hoogleraar arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door Evert Verhulp

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De OpMaat naar een nieuw arbeidsrecht