Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Stapel en de Koning - Studie-editie deel 1

Inleiding recht/staatsrecht, strafrecht en strafvordering

Specificaties
Paperback, 488 blz. | Nederlands
Sdu juridisch | 18e druk, 2020
ISBN13: 9789012406376
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Algemeen juridisch
Jongbloed : Recht algemeen
Sdu juridisch 18e druk, 2020 9789012406376
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Deze Studie-editie voor de politiemedewerker, de allround politiemedewerker en de politiekundige bachelor bestaat uit meerdere delen.

In dit eerste deel vindt u besprekingen van de volgende onderwerpen:
- Inleiding recht/staatsrecht
- Strafrecht
- Strafvordering

Stapel & De Koning Studie-editie is opgezet als toegankelijk studieboek en naslagwerk dat politiefunctionarissen in opleiding binnen het politieonderwijs PO 2.0 ondersteunt. Uitgangspunt voor de samenstelling van de Studie-editie vormen in de eerste plaats de kerntaken voor de verschillende niveaus. Daarnaast hebben de auteurs ingespeeld op het instapniveau en de belevingswereld van de studenten.

Ten slotte heeft de uitgever een goede afstemming nagestreefd tussen de diverse studie- en naslagmaterialen die (deels ook elektronisch) voor de politiepraktijk beschikbaar zijn. De student kan in de Studie-editie zelfstandig op zoek gaan naar antwoorden op vragen en problemen die hem of haar in het nieuwe, praktijk gestuurde onderwijs worden voorgelegd.

De Studie-editie maakt de student stap voor stap en in toegankelijke taal vertrouwd met de juridische aspecten van het politieberoep. De vele praktijkvoorbeelden die zijn opgenomen vormen de link met het situationeel leren in de praktijk en met het verwerven van de benodigde competenties.

Specificaties

ISBN13:9789012406376
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:488
Uitgever:Sdu juridisch
Druk:18
Verschijningsdatum:3-9-2020
Hoofdrubriek:Algemeen juridisch
Jongbloed:Recht algemeen

Over Joseph Molenaar

Joseph Molenaar is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie strafrecht en criminologie. Hij heeft bovendien een studie op het gebied van internationaal recht afgerond aan de Universiteit van Essex. Thans werkt Joseph Molenaar als juridisch docent aan de School voor Politiekunde te Amsterdam.

Andere boeken door Joseph Molenaar

Over Aart Sterk

Aart Sterk is inspecteur van politie. Hij is sinds 1978 werkzaam bij de politie en is op verschillende afdelingen werkzaam geweest. Hij is freelance docent Boa - en beveiligingsopleidingen en schrijft hiervoor ook de lesmaterialen.

Andere boeken door Aart Sterk

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stapel en de Koning - Studie-editie deel 1