Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, e.a.

Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht - Editie 2021-2022

Specificaties
Paperback, 1280 blz. | Nederlands
Sdu | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789012407090
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Juridisch : Gezondheidsrecht
Jongbloed : Gezondheidsrecht
Sdu 1e druk, 2021 9789012407090
Onderdeel van serie Sdu wettenverzameling
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht bevat een op de rechtspraktijk van het gezondheidsrecht afgestemde selectie van wet- en regelgeving. Aan de orde komen alle belangrijke thema’s uit het gezondheidsrecht.

Deze wettenverzameling is bij uitstek geschikt voor juristen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, beroepsbeoefenaren en managers van gezondheidsinstellingen en beleidsmedewerkers van koepelorganisaties, (zorg)verzekeraars en overheden. Voor advocaten, mediators en anderen die betrokken zijn bij geschillenbeslechting in de zorg is deze wettenverzameling eveneens van belang. Daarnaast is de wettenverzameling uitstekend te gebruiken t.b.v. het onderwijs aan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen.

In de Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht komen ziektekostenverzekeringen, kwaliteit en toezicht, rechten van de patiënt, thema’s als onderzoek, keuringen en orgaandonatie plus relevante internationale regelingen aan de orde. Zowel de al langer bestaande wettelijke regelingen als de nieuwe, sinds het begin van de jaren ’90 van de vorige eeuw ontwikkelde wetgeving komen aan bod. Daarnaast een selectie van algemene wettelijke regelingen die voor de gezondheidszorg van groot belang zijn. De bundel is bestemd voor professionals in de gezondheidszorg, leden van klachtencommissie en tuchtcolleges, managers, juristen, advocaten en mediators. Ook bewijst deze bundel goede diensten bij onderwijs en opleiding.

Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht is overzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen. Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht maakt deel uit van de reeks Sdu Wettenverzamelingen.

Specificaties

ISBN13:9789012407090
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1280
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2021
Hoofdrubriek:Gezondheidsrecht

Over W.R. Kastelein

Mr. W.R. Kastelein is advocaat/partner bij Nysingh advocaten en notarissen in Utrecht.

Andere boeken door W.R. Kastelein

Over J. Legemaate

Prof. mr. J. Legemaate is hoogleraar gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door J. Legemaate

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Wettenverzameling Gezondheidsrecht - Editie 2021-2022