Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789013162042. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Vastgoedwetgeving 2022-2023

Specificaties
Paperback, 2912 blz. | Nederlands
Wolters Kluwer | 2e druk, 2022
ISBN13: 9789013167450
Rubricering
Hoofdrubriek : Juridisch
Wolters Kluwer 2e druk, 2022 9789013167450
Onderdeel van serie Vastgoedwetgeving
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit is de oudste en meest complete wettenbundel voor vastgoedopleidingen in Nederland. Deze titel vormt een wetseditie die onmisbaar is bij de examens in de juridische modules binnen de opleiding. De heldere opzet en het verbeterde alfabetisch register vergemakkelijkt het zoeken. Dit bespaart veel tijd op het examen en in de praktijk.

Deze titel is onmisbaar voor diverse vastgoedopleidingen en -praktijk in Nederland. Aan de inhoud van deze wettenverzameling is een zorgvuldige selectie voorafgegaan. De inhoud is afgestemd op de Toets- en Eindtermen van de vastgoedexamens van SVMNIVO. Dat is van groot belang, omdat de wettenbundel op het examen mag worden geraadpleegd. Om de verschillende wetten gebruiksvriendelijk aan te bieden is in de kantlijn steeds een groot aantal margeteksten opgenomen. Het alfabetisch register vergemakkelijkt het zoeken, zodat je geen tijd verliest aan het zoekwerk op het examen of in de praktijk.

Vastgoedwetgeving 2022-2023 is onmisbaar bij verschillende juridische- en fiscaalrechtelijke examens van de vastgoedopleiding, zoals:
- opleiding Vastgoed & Makelaardij aan Hogescholen
- opleiding A-RMT (assistent Makelaar)
- opleiding Basistheorie Vastgoeddeskundige
- opleiding K-RMT (kandidaat Makelaar)
- opleiding Register Makelaar Taxateur (RMT)
- specialisaties Register Makelaar Taxateur

Vastgoedwetgeving online
De inhoud van Vastgoedwetgeving is tevens online te raadplegen. U heeft zelfs kosteloos online toegang tot aan de volgende uitgave. Op de binnenkant van de vooromslag is verdere informatie en de unieke registratiecode te vinden.

Vastgoedwetgeving actueel
De samenstelling van deze uitgave is kritisch overwogen en het register aanzienlijk verbeterd om opzoeken een stuk beter mogelijk te maken. De bundel bestrijkt een breed scala aan wetten en regelrecht op het gebied van onroerende zaken, zodat de gebruiker hiermee de examenvragen kan beantwoorden. De bundel volgt de meest actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Vastgoedwetgeving 2022-2023 is primair bedoeld voor studerenden aan de vastgoedexamens van SVMNIVO en deze van Hogescholen met een richting Makelaardij & Vastgoed. De titel is van gelijk nut voor kandidaten van de opleiding makelaar van de VBO, de opleiding Rentmeester, opleidingen WOZ etc.

Specificaties

ISBN13:9789013167450
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:2912
Druk:2
Verschijningsdatum:19-7-2022
ISSN:

Over W.D. Bierens de Haan

Mr. W.D. Bierens de Haan studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden, met als afstudeerrichting Fiscaal recht. In 1993 startte hij als repetitor zelfstandige werkzaamheden in het onderwijs voor fiscaal recht en vastgoed. Vanaf 2002 doet hij dit binnen de Stichting Kring van Leidse Repetitoren te Leiden. Hij verzorgt verschillende cursussen voor de Rechtenstudie en voor de SVMNIVO-examens.

Andere boeken door W.D. Bierens de Haan

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vastgoedwetgeving 2022-2023