Belgische chocolade & bier

52 verrassende smaakcombinaties

Specificaties
Gebonden, 192 blz. | NL
Lannoo | 1e druk,
ISBN13: 9789020978582
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Lannoo 1e druk 9789020978582
Nog niet verschenen, verwacht op 13‑08‑2025
39,99

Samenvatting

De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk.
Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!

In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.

Specificaties

ISBN13:9789020978582
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:13-8-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Belgische chocolade & bier