Belgische chocolade & bier
52 verrassende smaakcombinaties
Samenvatting
De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk.
Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn!
In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht