Het geheime ingrediënt
Samenvatting
Het geheime ingrediënt is het tweede deel in de nieuwe serie De smaak van Cornwall van Katharina Herzog, bekend van de serie Het Schotse boekendorp.
Wanneer een bekende televisieproducent zijn nieuwe kookshow Dining Delights uitgerekend in het Smugglers' Inn wil opnemen, staat heel Port Haven op stelten – vooral Annabelle Scott, die dolgraag als co-presentatrice van tv-veteraan Simon Mandel aan het programma wil meedoen. Maar daarvoor moet ze eerst haar concurrentes verslaan in een kookwedstrijd. Er is alleen één probleem: Annabelle kan helemaal niet koken.
In tegenstelling tot Flynn, een alpacaboer die ooit een gevierde chef-kok was in Parijs – en die sinds Annabelles terugkeer niets van haar moet hebben. Dat verandert pas wanneer Annabelle een van zijn alpaca’s redt. Flynn stemt ermee in haar te leren koken, en al snel slaat de vonk tussen hen over.
Maar ondanks zijn hulp heeft Annabelle het allesbehalve makkelijk in de strijd tegen haar rivalen. En wanneer ze ook nog in conflict raakt met de seksistische Mandel én een van haar tegenstanders voor het oog van de camera Annabelles grootste geheim onthult, dreigt ze alles kwijt te raken.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

