Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ivana

Strijden voor gerechtigheid

Specificaties
Paperback, 176 blz. | NL
Volt | e druk, 2021
ISBN13: 9789021427102
Rubricering
Juridisch :
Volt e druk, 2021 9789021427102
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

HOE KWAM IVANA OM HET LEVEN?

Op 7 december 2017 valt de nog maar achttienjarige Ivana Smit van een balkon van een appartementengebouw in Kuala Lumpur. Meer dan veertig meter lager wordt haar lichaam gevonden. Daarmee begint een jarenlange en hartverscheurende zoektocht van haar ouders. Hoe is Ivana om het leven gekomen? Waren er anderen betrokken bij de dood van hun dochter?

De Maleisische politie concludeert vrijwel direct dat haar val een ongeluk is geweest. Of dat de vrolijke en levenslustige Ivana zelf moet zijn gesprongen. Talrijke aanwijzingen dat er iets anders is voorgevallen onderzoeken ze niet. Ten einde raad schakelt Ivana’s familie advocaat Sébas Diekstra in. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op allerlei verdachte zaken, Sébas raakt er steeds meer van overtuigd dat er vreemde dingen zijn gebeurd. Ivana had verdovende middelen in haar bloed toen ze stierf. En wat deed ze vlak voor haar dood in het appartement van een Amerikaanse bitcoinmiljonair en zijn vrouw? Het is duidelijk dat dit stel veel te verbergen heeft. Toch zijn ze snel na hun arrestatie vrijgelaten en naar de VS gevlucht. Is er sprake van omkoping? Hebben ze hun contacten in hoge Maleisische kringen gebruikt om vrij te komen? Welke krachten zijn hier in het spel?

Sébas en de familie zijn vastbesloten de waarheid te achterhalen en gerechtigheid voor Ivana te krijgen. Het is een strijd die tot op de dag van vandaag voortduurt. Ze vechten tegen corrupte en incompetente politiefunctionarissen en machtige mensen die de loyaliteit van politici lijken te hebben gekocht.

Ivana geeft een unieke inkijk in een van de meest geruchtmakende zaken van de afgelopen jaren.

Specificaties

ISBN13:9789021427102
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Volt
Verschijningsdatum:3-6-2021

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ivana