Marijke Berkenpas,
Gaby Herweijer,
Jolien Klamer,
Liesbeth Smit
e.a.
Kosmos Uitgevers
14e druk, 2018
9789021571539
Eet als een expert
Met meer dan 150 makkelijke recepten
Specificaties
Paperback, 176 blz.
|
Nederlands
Kosmos Uitgevers |
14e druk, 2018
ISBN13: 9789021571539
Rubricering
Juridisch
:
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Samenvatting
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!
I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Specificaties
ISBN13:9789021571539
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Kosmos Uitgevers
Druk:14
Verschijningsdatum:14-11-2018
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:
Mensen die dit boek kochten, kochten ook...
Net verschenen
Rubrieken
- Aanbestedingsrecht
- Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- Accountancy
- Algemeen juridisch
- Arbeidsrecht
- Bank- en effectenrecht
- Bestuursrecht
- Bouwrecht
- Burgerlijk recht en procesrecht
- Europees-internationaal recht
- Fiscaal recht
- Gezondheidsrecht
- Insolventierecht
- Intellectuele eigendom en ict-recht
- Management
- Mens en maatschappij
- Milieu- en omgevingsrecht
- Notarieel recht
- Ondernemingsrecht
- Pensioenrecht
- Personen- en familierecht
- Sociale zekerheidsrecht
- Staatsrecht
- Strafrecht en criminologie
- Vastgoed- en huurrecht
- Vreemdelingenrecht