Gastronomisch woordenboek /

Specificaties
Gebonden, 349 blz. | Nederlands
VBK Media | e druk,
ISBN13: 9789021595160
Rubricering
Hoofdrubriek : Schoolboeken
Juridisch :
VBK Media e druk 9789021595160
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzonden

Samenvatting

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers

Specificaties

ISBN13:9789021595160
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:349
Uitgever:VBK Media
Verschijningsdatum:13-10-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Gastronomisch woordenboek /