Gevaarlijk lekker

Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)

Specificaties
E-book, blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Ambo|Anthos | e druk, 0
ISBN13: 9789026373213
Rubricering
Hoofdrubriek : Gezondheid
Juridisch :
Ambo|Anthos Epub met watermerkbeveiliging e druk 9789026373213
12,99
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).

'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times

'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten

'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs

'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids

Specificaties

ISBN13:9789026373213
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Ambo|Anthos
Verschijningsdatum:1-1-0001
Hoofdrubriek:Gezondheid

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Gevaarlijk lekker