Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Comet voor negatief zelfbeeld

Competitive memory training bij lage zelfwaardering en negatief zelfbeeld

Specificaties
Paperback, 112 blz. | Nederlands
Bohn Stafleu van Loghum | 1e druk, 2011
ISBN13: 9789031390557
Rubricering
Hoofdrubriek : Psychologie
Juridisch :
Bohn Stafleu van Loghum 1e druk, 2011 9789031390557
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'COMET voor negatief zelfbeeld' is een protocol voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg die cliënten met zelfbeeldproblematiek behandelen. Hierbij wordt lage zelfwaardering niet alleen als symptoom gezien van bijvoorbeeld een onderliggende depressie of angststoornis, maar ook als een apart probleem dat behandeling verdient.

Het protocol is gebaseerd op de principes en uitgangspunten van Competitive Memory Training (COMET). COMET geeft goede behandelresultaten op verschillende probleemgebieden, waaronder negatief zelfbeeld. Deze therapie kan gecombineerd worden met cognitieve gedragstherapie voor stemmingsproblemen, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek of een angststoornis.

Bestel ook 'Verbeter uw zelfbeeld in 7 stappen', het werkboek voor de cliënt die kampt met een negatief zelfbeeld. 'COMET voor negatief zelfbeeld' is onderdeel van de reeks 'Protocollen voor de GGZ'. Elk deel geeft een sessiegewijze omschrijving van de behandeling van een specifieke psychische aandoening weer. De theorie is beknopt en berust op wetenschappelijke evidentie. Protocollen voor de GGZ is bedoeld voor psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en andere hulpverleners.

Specificaties

ISBN13:9789031390557
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:12-8-2015
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Kees Korrelboom

Kees Korrelboom is klinisch psycholoog en cognitief psychotherapeut. Hij werkt als onderzoeker, opleider en behandelaar bij PsyQ Haaglanden, onderdeel van de Parnassia Bavo Groep.

Andere boeken door Kees Korrelboom

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Comet voor negatief zelfbeeld