Myllymäki Vis & schaaldieren

Specificaties
Gebonden, 184 blz. | NL
Rebo Productions | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789036636568
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Rebo Productions 1e druk, 2019 9789036636568
Onderdeel van serie Myllymäki
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Dit boek bevat zo'n 80 recepten van Tommy Myllymäki. Hij maakt ze zowel thuis als in zijn restaurants, met ingrediënten die je doorgaans gewoon in de supermarkt kunt krijgen. In het boek vind je verschillende recepten met eenvoudige, alledaagse vissoorten, zoals in room gebakken koolvis met tomatenvinaigrette en zalm met prei en rodewijnsaus. Je vindt ook recepten met wat meer exclusieve ingrediënten, zoals gepocheerde tarbot met viseitjes in wittewijnsaus en oesters met ponzu en sesamolie. Sommige gerechten hebben smaakcombinaties die je zelf misschien niet had bedacht en die voor wat meer variatie zorgen bij het koken thuis, terwijl andere echte klassiekers zijn.

Specificaties

ISBN13:9789036636568
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:184
Druk:1
Verschijningsdatum:29-5-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Myllymäki Vis & schaaldieren