Een restaurant runnen voor Dummies
Samenvatting
Velen dromen ervan hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, hun kookkunsten altijd complimenten oogsten of gewoon omdat ze van lekker eten houden. Een restaurant runnen voor Dummies omvat voor aspirant-restaurateurs alle aspecten voor een vliegende start. Van het opstellen van een bedrijfsplan en het vinden van financiering tot het ontwerpen van een menukaart en de inrichting van het restaurant: in dit boek vind je alle adviezen die je nodig hebt om succesvol een restaurant te starten en open te houden.
Michael Garvey is voormalig algemeen directeur en mede-eigenaar van het beroemde restaurant Grand Central Oyster Bar in New York.
Heather Dismore is professioneel auteur en werkte voor de restaurantketen Don Pablo's Mexican Kitchen.
Andrew G. Dismore is een bekroonde chef-kok.
Specificaties
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht