Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Actief met rekenen en wiskunde

gevarieerde wiskundige activiteiten

Specificaties
Paperback, blz. | NL
Coutinho | e druk, 2013
ISBN13: 9789046903414
Rubricering
Hoofdrubriek : Schoolboeken
Juridisch :
Coutinho e druk, 2013 9789046903414
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Naast de kant-en-klare lessen die reken- en wiskundemethodes doorgaans bieden, hebben veel leraren behoefte aan suggesties voor activiteiten die ze in kunnen zetten om leerlingen te motiveren, te activeren en in te spelen op verschillen in de klas.

Actief met rekenen en wiskunde biedt ruim zestig activiteiten die leerlingen op een creatieve manier aan het werk zetten met rekenen en wiskunde en waarmee zij hun inzichten verdiepen en vaardigheden versterken. De activiteiten zijn ingedeeld in vier hoofdstukken: getallen, verhoudingen, meten & meetkunde en verbanden. De activiteiten zijn ingedeeld volgens de referentieniveaus Rekenen van de commissie Meijerink.

De activiteiten zijn voorzien van labels die het niveau, de tijdsduur en de groepsgrootte aanduiden. Hierdoor is een geschikte activiteit gemakkelijk te vinden, kan deze efficiënt worden ingezet en eenvoudig worden gekoppeld aan de gebruikte reken- en wiskundemethode.

Op de bijbehorende website wordt extra materiaal aangeboden, zoals werkbladen, getalkaartjes en instructies om te projecteren op het digibord voor de leerlingen.

Dit boek is geschikt voor zowel leerkrachten op de basisschool als docenten in de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het mbo. Met Actief met rekenen en wiskunde kan iedere leraar voor rekenen en wiskunde - beginnend of ervaren - zijn vakmanschap een nieuwe impuls geven om het onderwijs actiever, dynamischer en efficiënter te maken.

De auteurs hebben allen hun sporen verdiend op het gebied van het reken- en wiskundeonderwijs.

Specificaties

ISBN13:9789046903414
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Coutinho
Verschijningsdatum:19-1-2013
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Actief met rekenen en wiskunde