Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Aret runt A1-A2 Tekstboek

Basiscursus Zweeds

Specificaties
Paperback, 311 blz. | NL
Coutinho | e druk, 2020
ISBN13: 9789046907009
Rubricering
Juridisch :
Coutinho e druk, 2020 9789046907009
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Zweden is een populaire vakantiebestemming. Ook kiezen steeds meer mensen ervoor om in Zweden te gaan wonen. Met de frisse, communicatieve cursus Året runt kun je je gemakkelijk verstaanbaar maken in het Zweeds. Deze methode tot en met niveau A2 volgt het verhaal van een Nederlands gezin met twee pubers dat een jaar in Zweden gaat wonen. De familie loopt in haar nieuwe woonplaats tegen allerlei nieuwe, typisch Zweedse situaties aan. Hierdoor kom je veel te weten over de cultuur en gewoonten van het land. Ondertussen leer je op een speelse manier de Zweedse taal. De nadruk ligt op praktische taaloefeningen, spreektaal en uitspraak.

Het tekstboek bestaat uit 12 lessen, één voor elke maand van het jaar. Elke maand heeft een eigen thema met bijbehorende feestdagen en gebruiken. De dialogen, leesteksten en cultuurkaders zijn daarop afgestemd. Er is ook een oefenboek beschikbaar met extra opdrachten bij de hoofdstukken uit het tekstboek, een grammaticaoverzicht en woordenlijsten. Op de website vind je de audio, aanvullende oefeningen per hoofdstuk en kwartaaltoetsen.

Året runt is een cursus Zweeds voor volwassenen, die geen voorkennis van de taal vereist. Via niveau A1 brengt de methode je op niveau A2 van het Europees referentiekader (ERK). Het lesmateriaal is zowel geschikt voor klassikaal onderwijs als voor zelfstudie.

Ellen de Bot heeft Scandinavische talen en culturen gestudeerd. Ze geeft Zweedse les aan onder meer de Rijksuniversiteit Groningen en aan het Scandinavisch taal instituut Scandinavisch Vertaal- en Informatiebureau. Elsa Kleine studeerde archeologie en Zweeds. Sinds 2010 is ze werkzaam als zelfstandig docent Zweeds en NT2 voor diverse opdrachtgevers.

Specificaties

ISBN13:9789046907009
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:311
Uitgever:Coutinho
Verschijningsdatum:5-11-2020
Hoofdrubriek:

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aret runt A1-A2 Tekstboek