Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het kunstboek voor kinderen Geel

Specificaties
Gebonden, blz. | NL
Lemniscaat B.V., Uitgeverij | e druk, 2017
ISBN13: 9789047709220
Rubricering
Hoofdrubriek : Jeugd
Juridisch :
Lemniscaat B.V., Uitgeverij e druk, 2017 9789047709220
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Waarom letten de leerlingen op de school van Raphael niet op? Wie maakte een meesterwerk van een krabbeltje op papier? Hoe schilder je snelheid? Is verzamelen kunst? Wat voor kunstwerk hoort te verdwijnen? Kun je een schilderij wel vertrouwen? Hoe zou jij een zelfportret maken? Kun je muziek schilderen?

Het kunstboek voor kinderen onderzoekt de verschillende ideeën, betekenissen, rollen en functies van kunst. Waarom maakt een kunstenaar bepaalde keuzes? Waarom werkt hij in een bepaalde stijl? De creativiteit en verbeelding van kinderen wordt op vrolijke wijze uitgedaagd door prikkelende vragen bij de mooiste voorbeelden uit de geschiedenis van de schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie.

Helder, eenvoudig en bijzonder leuk - Het kunstboek voor kinderen is ideaal voor ouders en leraren die kinderen voor het eerst in aanraking willen brengen met kunst, maar ook voor alle anderen die op een nieuwe, verfrissende manier naar kunst willen kijken.

Met kunstwerken van: Antonello da Messina, Arman, Eugène Atget, Pompeo Batoni, Marcel Broodthaers, Robert Campin, Salvador Dalí, Albrecht Dürer, Jean-Honoré Fragonard, Thomas Gainsborough, Felix Gonzalez-Torres, Vilhelm Hammershøi, David Hockney, Winslow Homer, Wassily Kandinsky, Georges de La Tour, Fernand Léger, de gebroeders Van Limburg, René Magritte, Robert Mangold, Henri Matisse, Jean Metzinger, Henry Moore, Berthe Morisot, Raphael, Gerhard Richter, Georges Seurat, Jan Steen, Wayne Thiebaud en John William Waterhouse.

Specificaties

ISBN13:9789047709220
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum:6-2-2017
Hoofdrubriek:Jeugd

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het kunstboek voor kinderen Geel