500 sausjes, dressings & dips
Heerlijke sausjes, dressings en dips voor elke gelegenheid en elk jaargetijde
Samenvatting
Dit boek staat vol met recepten voor heerlijke sausjes, dressings en dips die elke maaltijd compleet maken. Het bevat tal van suggesties voor elke gelegenheid.
Inclusief klassieke sauzen zoals bechamelsaus, hollandaisesaus, tomatenketchup, carbonarasaus, pittige satésaus en een ouderwetse barbecuesaus.
Ontdek een wereld aan originele dressings voor uw salades. Ook treft u recepten aan voor echte klassiekers als vinaigrette en mayonaise om uw salade mee op smaak te brengen.
Creëer spannende desserts door een eenvoudige kom roomijs te serveren met een frisse citrussaus, een warme fudgesaus of een purechocoladesaus.
Serveer een heerlijke dip als eenvoudig voorgerecht, zoals de weelderige artisjokkendip, de dip met buffalo-kip, de klassieke hummus of de pesto van zongedroogde tomaat.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

