Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Feel the Bern!

De hoop van jong Amerika

Specificaties
E-book, 336 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Overamstel Uitgevers | 1e druk, 2016
ISBN13: 9789048835409
Rubricering
Hoofdrubriek : Mens en maatschappij
Juridisch :
Overamstel Uitgevers Epub met watermerkbeveiliging 1e druk, 2016 9789048835409
Direct te downloaden

Samenvatting

Op 30 april 2015 besloot Bernie Sanders (1941) zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen van 2016. Sindsdien heeft hij een onwaarschijnlijke opkomst weten te organiseren, waarmee hij de wereld telkens weer blijft verbazen. Zijn charismatische uitstraling en zijn atypische campagne - gefinancierd door kleine donaties uit het hele land - maken hem tot een droomkandidaat voor de Amerikaan met gematigde opvattingen.

In 'Feel the Bern!' vertelt Sanders over zijn leven en zijn politieke loopbaan. Hoe hij zich als student inzette voor de burgerrechtenbeweging, hoe hij vroeg in zijn carrière fel tegenstander was van de oorlog in Vietnam, hoe hij altijd zou blijven pleiten voor economische democratie en sociale gelijkheid en hoe hij een succesvolle politieke beweging startte in zijn thuisstaat Vermont, waar hij de eerste onafhankelijke in veertig jaar werd die een zetel in het Huis van Afgevaardigden veroverde. Tot slot gaat hij uitgebreid in op zijn keuze zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen.

Specificaties

ISBN13:9789048835409
Trefwoorden:politiek, Noord-Amerika
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:336
Druk:1
Verschijningsdatum:16-6-2016
ISSN:

Over Bernie Sanders

Senator Bernie Sanders is bezig met zijn derde termijn in de Amerikaanse Senaat en is momenteel het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis. Hij heeft decennialang een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse politiek en heeft een sterke invloed gehad op het politieke landschap. Sanders staat bekend om zijn uitgesproken progressieve standpunten, met name op het gebied van economische ongelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Zijn impact op de politiek zal naar verwachting nog lange tijd voelbaar blijven, zowel in Amerika als wereldwijd.

Andere boeken door Bernie Sanders

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Feel the Bern!