,

Pizzabijbel

van Caprese tot Margherita en van Napoletana tot Quattro Formaggi

Specificaties
E-book, 660 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Carrera culinair | e druk, 2017
ISBN13: 9789048836932
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Carrera culinair Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2017 9789048836932
Onderdeel van serie Kookbijbels
Direct te downloaden

Samenvatting

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.

Specificaties

ISBN13:9789048836932
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:660
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:19-4-2017
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pizzabijbel