Hamburgers

Specificaties
Gebonden, 192 blz. | NL
Carrera culinair | 1e druk, 2023
ISBN13: 9789048870448
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Carrera culinair 1e druk, 2023 9789048870448
Onderdeel van serie Masterclass
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Hamburgs van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger.

Specificaties

ISBN13:9789048870448
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Carrera culinair
Druk:1
Verschijningsdatum:19-4-2023
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hamburgers