Het desem bakboek

Van zuurdesemstarter tot heerlijke broden en gebak

Specificaties
Gebonden, 192 blz. | NL
Lannoo | 1e druk,
ISBN13: 9789059960718
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Lannoo 1e druk 9789059960718
29,99
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑11‑2025

Samenvatting

Desem maken en verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het desem bakboek geeft je de leidraad voor de perfecte manier. De Vlaamse Miro Van Vreckem van de Noorse bakkerij Elt bakeri neemt je mee op de 'rijs'.

Het verhaal begint al meteen bij de bioboer die voor de ideale granen zorgt en de molenaar die er bloem van maakt. Stap voor stap leer je om met die bloem en water tot desem komen, die je dan kunt verwerken in knapperige broden, hemelse koffiekoeken en zoet en zout gebak.

De prachtige foto's zijn van kunstfotograaf Thierry Van Vreckem.

Specificaties

ISBN13:9789059960718
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:25-11-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Het desem bakboek