,

Koken met stoom

meer dan 100 recepten & tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven

Specificaties
Gebonden, 272 blz. | NL
Xander Uitgevers B.V. | 1e druk, 2011
ISBN13: 9789061125167
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Xander Uitgevers B.V. 1e druk, 2011 9789061125167
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis

Samenvatting

Meer dan 100 recepten & tips voor een gezonde maaltijd met of zonder stoomoven

Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd.
Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een moderne ingebouwde stoomoven. Zelfs supermarkten bieden kant-en-klare stoommaaltijden aan. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eetpatroon; na bereiding blijven alle essentiële voedingsstoffen behouden. Met pure en eerlijke gerechten als resultaat, vol van smaak, knapperig en intens van kleur. Stomen staat niet alleen voor pure gezondheid, maar ook voor puur gemak.

Koken met stoom bevat ruim 100 tongstrelende gerechten en tips, waaruit de veelzijdigheid van stomen blijkt. Dankzij alle handige tips, wetenswaardigheden en de overzichtelijke stoomtabellen, ben je de kunst van het stomen in korte tijd meester.

Specificaties

ISBN13:9789061125167
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:272
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2011
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Koken met stoom