Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Oma's oefeningen in aandacht

theorie U in de praktijk-van-alle-dag

Specificaties
Paperback, blz. | NL
Eva Wolf | e druk, 2019
ISBN13: 9789082303209
Rubricering
Hoofdrubriek : Spiritualiteit
Juridisch :
Eva Wolf e druk, 2019 9789082303209
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Een boekje dat niet alleen bestemd is voor oma’s en opa’s, maar voor iedereen die het kind in zichzelf beter wil leren kennen en liefhebben.

Dit boekje is bevat dertien eenvoudige, praktische én diepgaande tips om oma’s en opa’s te ondersteunen in de belangrijke bijdrage die zij leveren aan de opvoeding van hun kleinkinderen. Het is ontstaan vanuit Eva’s eigen ervaring als oma met haar zes kleinkinderen, die toen tussen de zes en twaalf jaar oud waren. Ze heeft daarbij geput uit alles wat zij in de loop van haar leven geleerd heeft als moeder, docent, therapeut en meditatieleraar.

Elke tip wordt eerst in een wijsheidstegeltje samengevat en dan volgt een korte toelichting aan de hand van voorbeelden uit het dagelijkse leven. De bijlagen bevatten informatie over de levensinzichten van waaruit deze oefeningen in aandacht zijn ontstaan.

Drs. Eva Wolf (1942) was jarenlang werkzaam als trainer, supervisor en docente in de zorgsector en het onderwijs. Zij heeft een eigen praktijk als psychosociaal therapeut en coach in Amsterdam en geeft trainingen aan het Del Ferro Instituut. Sinds 1985 begeleidt zij zen-meditatie- en mindfulnessgroepen.

Zij studeerde theologie, filosofie en psychologie, is NLP-master en volgde vele trainingen en cursussen, o.a. in Geweldloze Communicatie, Focusing en Rouw- en Stervensbegeleiding. In 2009 werd zij door Byron Katie gecertificeerd als facilitator in The Work. Daarnaast is zij vertrouwd met Human Dynamics en Voice Dialogue. Zij heeft in diverse meditatietradities geoefend, zoals Zen, Vipassana en het Tibetaans Boeddhisme en is getraind in Mindfulness.

Haar twee boeken, 'Oma’s oefeningen in aandacht' en 'Toeval bestaat niet – drie weken gezond eten en leven' verschenen in 2015 en 2018. Momenteel werkt zij aan een boek over De Bloem – een metafoor die zij gebruikt om haar leef- en werkwijze te omschrijven. Zij geeft ook workshops in deze non-duale, hartverwarmende manier van leven en werken, die eenvoudig en voor iedereen toegankelijk is. Zie www.evawolf.nl

Eva leeft met zichzelf in Amsterdam, is moeder van drie kinderen en enthousiaste oma van zes kleinkinderen.

Specificaties

ISBN13:9789082303209
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Eva Wolf
Verschijningsdatum:19-8-2019
Hoofdrubriek:Spiritualiteit

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Oma's oefeningen in aandacht