Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Marketing Vastgoed

voor HBO Vastgoedopleidingen en overige beroepsopleidingen Vastgoed en Makelaardij

Specificaties
Paperback, 218 blz. | Nederlands
Academic Store | 4e druk, 2021
ISBN13: 9789083163512
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Academic Store 4e druk, 2021 9789083163512
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het boek Marketing Vastgoed (alsmede het bijbehorende werkboek) is bestemd voor de HBO-studenten van de opleiding HBO / Bachelor ‘Vastgoed en Makelaardij’, alsmede voor makelaars in opleiding (t.b.v. diploma SVM-NIVO: Specialisatie Wonen, examenonderdeel Praktijkleer Wonen van de opleiding tot vastgoeddeskundige). Tevens is het boek bij uitstek geschikt voor beginnende en gevorderde vastgoedprofessionals.

Voor professionals in de vastgoedsector is kennis van de marketing onmisbaar. De vastgoedprofessional staat midden in de markt. Kennis van de markt, kennis van de klant en van het gedrag van de klant is daarbij essentieel.

Marketing Vastgoed geeft een bondig, maar compleet beeld van deze relevante elementen van marketing. Na een korte inleiding wordt het belang van strategische analyse uitgelegd.
Vervolgens behandelt het boek relevante onderwerpen uit de marketing zoals consumentengedrag, doelgroepbepaling, marktonderzoek, de 4 P’s en internetmarketing.

In deze herziene editie is extra aandacht voor actuele thema’ s door middel van verschillende cases en praktijkvoorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting en een begrippenlijst.

Specificaties

ISBN13:9789083163512
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:218
Druk:4
Verschijningsdatum:10-8-2021

Over Jan Buist

Jan Buist is afgestudeerd aan het HEAO. Het vak Economie, financiën en schuldhulpverlening hebben zijn interesse. Naast schrijver van lesmateriaal is hij als freelance docent betrokken bij praktijkopleidingen op het gebied van makelaardij (Academie voor Vastgoed en schuldhulpverlening (NCOI). Met zijn Stichting Financieel Sterk is hij werkzaam in de schuldhulpverlening en tegelijk bedenker van preventieve projecten om schulden te voorkomen. Door zijn jarenlange ervaring als financiële hulpverlener wijst hij de weg in valkuilen en geeft tips over het werken in de fascinerende wereld van de schuldhulpverlening.

Andere boeken door Jan Buist

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Marketing Vastgoed