Het Kikkererwtenkookboek
Samenvatting
Het Kikkererwtenkookboek laat – in ruim 80 recepten en foto’s - de veelzijdigheid van deze peulvruchtentelg zien die, ondanks zijn leeftijd, forever young blijft. Van gerechten uit de Romeinse oudheid tot recepten met het recent ontdekte ‘aquafaba’, kikkererwtenvocht. Van een eenvoudige ‘hummus’ tot een ingewikkelder ‘engelenhaar’. Van ontbijt tot toetje. De kleine crèmekleurige kikkererwt - vol koolhydraten, vezels, eiwitten, mineralen en vitamines - leent zich overal voor, en is dé vleesvervanger bij uitstek.
10.000 jaar oud, en nog steeds hip - De kikkererwt verdient een eigen kookboek.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

