Nema, Prabhat, Barjindar Pal Kaur and Arun Majumdar,
Prabhat K. Nema,
Barjindar Pal Kaur,
Arun Majumdar
e.a.
John Wiley & Sons
e druk, 2020
9789386546838
Drying Technologies for Foods: Part–III – Fundamentals & Applications
Specificaties
Gebonden, 378 blz.
|
Engels
John Wiley & Sons |
e druk, 2020
ISBN13: 9789386546838
Rubricering
Juridisch
:
Verwachte levertijd ongeveer 9 werkdagen
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht

