Het atelier van de chocolatier
recipe book
Samenvatting
Het Atelier van de Chocolatier biedt meer dan 270 eenvoudige, concrete en praktische recepten die het volledige spectrum aan confiserie bestrijken (van bonbons en truffels tot snackbars...). Bereidingen met een korte, middellange of lange houdbaarheid, geïnspireerd op de vijf kleuren chocolade van Callebaut en uitgevoerd in verschillende chocoladesoorten. De trotse groep Callebaut Chefs heeft krachten en expertise gebundeld om harten te veroveren en inspiratie, motivatie en kennis te brengen aan iedere ambachtelijke chocolatier en chef, of je nu een beginner bent of je chocoladebedrijf verder wilt laten groeien.
Met bijdragen van de Callebaut Chefs Tribe
Davide Comaschi, Philippe Vancayseele, Clare England, Beverley Dunkley, Mark Tilling, Ciro Fraddanno en Ryan Stevenson
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht