Anoniem aan tafel

Specificaties
E-book, 240 blz. Epub met watermerkbeveiliging | Nederlands
Manteau | e druk, 2025
ISBN13: 9789460417573
Rubricering
Juridisch :
Manteau Epub met watermerkbeveiliging e druk, 2025 9789460417573
Direct te downloaden

Samenvatting

Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen.
Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem.
Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.

Specificaties

ISBN13:9789460417573
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Uitgever:Manteau
Verschijningsdatum:26-9-2025

Net verschenen

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Anoniem aan tafel