Naturally Vegan
Heerlijke & traditionele gerechten van over de hele wereld
Samenvatting
Een reis om de wereld om van te watertanden
Julius Fiedler heeft het tot zijn missie gemaakt om de wereld
rond te reizen en de beste traditionele plantaardige recepten
te vergaren. Blaas nieuw leven in jouw keuken met de ruim
90 bijzondere recepten uit verschillende culturen die in
Naturally Vegan verzameld zijn.
Van Italiaanse caponata(relish van abergine) en nigvziani badrijani (auberginerolletjes
met walnootvulling) uit Georgië tot Chinese biang biang mian
(handgetrokken noedels in geurige chiliolie) en Turkse
mercimek köftesi (kruidige linzenballetjes): dit kookboek is
een culinaire schatkist gevuld met de allerbeste plantaardige
gerechten van over de hele wereld.
Naturally Vegan is onmisbaar voor wie plantaardig én
uitzonderlijk lekker wil genieten van het beste wat onze
wereld te bieden heeft.
Heerlijke
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht