Het Upside Down-kookboek

hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode

Specificaties
Gebonden, 208 blz. | NL
Good Cook B.V. | 1e druk,
ISBN13: 9789461433527
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Good Cook B.V. 1e druk 9789461433527
Nog niet verschenen, verwacht op 21‑11‑2025
24,95

Samenvatting

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode

Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en
dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.
De gerechten worden in omgekeerde volgorde
opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces
te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en
maak het af met een deeglaag. Het leukste moment
is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten
ondersteboven staan van het resultaat!

Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon
íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde
sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas
met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.
Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés
en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas
& knoflook. Serveer doordeweeks een upside
down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &
bieslook.

Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts
en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk
met bijgerechten & salades en met uiteraard
een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,
baktechnieken en keukenequipment.

Specificaties

ISBN13:9789461433527
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:208
Uitgever:Good Cook B.V.
Druk:1
Verschijningsdatum:21-11-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Upside Down-kookboek