Plantaardig

80 voedzame en smakelijke recepten uit de keuken van een gepassioneerde chef

Specificaties
Gebonden, 304 blz. | NL
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV | 1e druk, 2021
ISBN13: 9789461562845
Rubricering
Hoofdrubriek : Koken en eten
Juridisch :
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV 1e druk, 2021 9789461562845
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

PLANTAARDIG is een unieke culinaire gids voor een rijk, smakelijk en volwaardig plantaardig eetpatroon. Ontdek hoe je heerlijk en eenvoudig kunt koken op basis van granen, bonen, wortelgroenten, groene groenten, zeegroenten en leer hoe je zelf groenten kunt fermenteren.

Alexander Gershberg laat je kennismaken met de veelzijdigheid van de plantaardige keuken, versterkt door bijzondere Japanse en Israëlische smaaksensaties en kooktechnieken. Deze twee wereldkeukens zijn het toneel voor een nieuwe Nederlandse plantaardige kookstijl waar veel gebruik wordt maakt van groente en fruit van eigen bodem. Groenten zoals pastinaak, schorseneren, knolselderij, koolraap, aardpeer en nog veel meer vergeten groenten uit het ‘noorden’ beleven hier allemaal een welverdiende wedergeboorte.

PLANTAARDIG is voor de echte keukenveteraan en voor de thuiskok die geïnteresseerd is in de plantaardige keuken. Door lokale, simpele en betaalbare producten in het zonnetje te zetten, doet Alexander gedurfde suggesties voor een nieuwe stijl van eten, die zowel verrassend, lekker, duurzaam als betaalbaar is.

Specificaties

ISBN13:9789461562845
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:304
Druk:1
Verschijningsdatum:30-12-2021
Hoofdrubriek:Koken en eten

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Plantaardig