Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Arbonormenboek 2020/2

Specificaties
Paperback, 791 blz. | Nederlands
Vakmedianet | 1e druk, 2020
ISBN13: 9789462156937
Rubricering
Hoofdrubriek : Management
Juridisch : Arbeidsrecht
Vakmedianet 1e druk, 2020 9789462156937
Onderdeel van serie Vakmedianet - Arbonormenboek
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het Arbonormenboek beschrijft risico’s die werknemers in hun werkomgeving lopen. Hierdoor is het Arbonormenboek heel goed te gebruiken bij het maken van een risico-inventarisatie en -evaluatie.

De gevaren kunnen liggen op het terrein van de organisatie, veiligheid, gezondheid, welzijn en werktijden. Voor deze verschillende onderwerpen is een team van deskundigen op zoek gegaan naar relevante informatie en heeft die op een inzichtelijke wijze bijeengebracht.

In een oogopslag vindt u voor de meeste onderwerpen de eisen waaraan u als werkgever moet voldoen. Wilt u meer informatie, dan wordt u doorverwezen naar relevante literatuur, normen en jurisprudentie.

Specificaties

ISBN13:9789462156937
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:791
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:19-8-2020
Hoofdrubriek:Arbeidsrecht

Over J.R. Boer

J.R. Boer is werkzaam als adviseur arbeidsomstandigheden/ex Landelijk Projectleider Inspectie SZW.

Andere boeken door J.R. Boer

Over Henk Koenders

Henk Koenders is manager inspecties bij de directie Arbeidsmarktfraude van de Arbeidsinspectie. Als docent en examinator is hij verbonden aan vele opleidingen, zoals de opleiding tot hogere veiligheidskundige van de stichting PHOV, de opleiding tot bedrijfsarts en arboadviseur van de Netherlands School of Public and Occupational Health en opleiding risicomanagement van de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft hij een groot aantal publicaties op zijn naam staan.

Andere boeken door Henk Koenders

Over Pieter Diehl

Pieter Diehl is manager bij 'Management & Consultancy' Edux te Breda. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van implementatietrajecten voor managementsystemen zoals OHSAS, INK, levensfasebewust personeelsbeleid en vitaliteit. Hij is voorzitter van de Beroepsvereniging Arbo Adviseur (BvAA.nl), de beroepsvereniging voor preventiemedewerkers. Naast zijn werkzaamheden is hij examinator en docent aan de opleiding van Hogere veiligheidskunde en aan de Hogeschool Wet-Brabant.

Andere boeken door Pieter Diehl

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbonormenboek 2020/2