Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Office 2016 Bundel

Handboek Excel 2016, Handboek Word 2016, Handboek Powerpoint 2016, Handboek Outlook 2016 (OP=OP)

Specificaties
Paperback, 1328 blz. | Nederlands
Van Duuren Media | 1e druk, 2019
ISBN13: 9789463561044
Rubricering
Hoofdrubriek : Computer en informatica
Van Duuren Media 1e druk, 2019 9789463561044
Niet leverbaar.
75,-
75,-

Samenvatting

Bundel met daarin de boeken: Handboek Excel 2016, Handboek Word 2016, Handboek Powerpoint 2016, Handboek Outlook 2016.

Handboek Excel:
Aan de hand van talloze uitgewerkte en verrassende voorbeelden laat de auteur in deze uitgave zien hoe u met weinig inspanning het maximale uit Microsoft Excel haalt. U leert hoe u in een handomdraai handige lijsten maakt om gegevens bij te houden, rekenformules opstelt en grafieken maakt. De functies voor het rekenwerk vormen het kloppende hart van Excel, daaraan wordt bijna de helft van dit boek besteed; de dertig meest gebruikte functies worden uitgelegd. Verder komen de opmaak, het afdrukken en het beveiligen van gegevens aan bod. Voor wie zo snel mogelijk wil werken, worden sneltoetsen vermeld.

Handboek Word:
Het Handboek Word 2016 helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk. Met behulp van dit boek leert u onder meer de nieuwe mogelijkheden van Word 2016 ten opzichte van haar voorganger, documenten en sjablonen maken. inspringen, lijsten en uitlijnen, afbeeldingen en illustraties invoegen, samen werken, en veel meer dat uw dagelijks werk met deze tekstverwerker plezieriger en efficiënter zal maken.

Handboek Powerpoint:
PowerPoint is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen, en dat is niet voor niets. U bedient PowerPoint met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van PowerPoint zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter, nog intuïtiever. Het Handboek PowerPoint 2016 helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk. Maak met behulp van dit boek uw presentaties nog spectaculairder dan voorheen!

Handboek Outlook 2016:
Outlook 2016 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te e-mailen, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Er is bijna niemand meer die helemaal niet weet hoe Outlook werkt, maar veel van de meest gebruikte taken van Outlook kunnen sneller en efficiënter. Dit handboek is volledig geactualiseerd voor de 2016-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2016 snel in de vingers.

Specificaties

ISBN13:9789463561044
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1328
Druk:1
Verschijningsdatum:1-3-2019
ISSN:

Over Peter Kassenaar

Peter Kassenaar is auteur van vele boeken over algemeen pc-gebruik, programmeertalen en internettechnieken en toepassingen als Dreamweaver en Flash. Daarnaast is hij docent en usability-expert. Peter Kassenaar is sinds 1988 op computergebied actief als programmeur en sinds 1995 (met uitzondering van de vakanties) dagelijks op internet te vinden. In 1996 programmeerde hij zijn eerste webpagina's in HTML 3.2 en vanaf 1997 volgden projecten voor databasegestuurde websites met PHP, ASP en ASP.NET. Hij heeft een eerstegraads onderwijsbevoegdheid alsmede diverse andere ICT-gerelateerde certificaten en diploma's. Via zijn eigen bedrijf adviseert hij bedrijven bij internet- en usabilityprojecten en verzorgd hij trainingen.

Andere boeken door Peter Kassenaar

Over Wim de Groot

Wim de Groot (1959) schrijft artikelen over Excel voor het populaire tijdschrift ComputerIdee en boeken bij van Duuren Media. Als freelance auteur heeft hij al vele lezers weten te boeien met dit rekenprogramma. Hij begeleidt in de gezondheidszorg mensen op het gebied van levensvragen. Daarbij is helder communiceren van groot belang. Dat hij helder kan communiceren blijkt ook in zijn uitleg van Excel. Aan beginnende en gevorderde gebruikers laat hij zien hoe ze de mogelijkheden van dit rekenwonder kunnen benutten. Als nuchtere noorderling doet hij niet moeilijk over zaken die ingewikkeld lijken. Zijn doel is om u plezier te laten beleven aan uw computer en aan Excel in het bijzonder.

Andere boeken door Wim de Groot

Over Wilfred de Feiter

Wilfred de Feiter is van oorsprong leraar. Sinds 1985 ook actief in het trainen van gebruikers om efficiënt met computers te leren werken. Naast het geven van gebruikerstrainingen in groepen wordt ook instructie op maat gegeven in de vorm van werkplekbegeleiding. De vragen van gebruikers vormen dan ook de basis voor de onderwerpen die in zijn boeken aan de orde komen. Praktijkgericht en antwoorden op vragen van gebruikers. In de afgelopen jaren zijn, door hem, veel gebruikers getraind in het werken met Office-pakketten, onder andere voor Compu'Train in Utrecht, en ROC de Amerlanden in Amersfoort.

Andere boeken door Wilfred de Feiter

Over Ronald Smit

Ronald Smit kan dankzij een combinatie van een elektronica- en een journalistieke opleiding (afstudeerrichting radio en nieuwe media) technische zaken op een heldere en eenvoudige manier uitleggen. Zijn jarenlange schrijfervaring voor onder meer Computer Idee geeft u al snel de ‘aha-erlebnis’ waar u wellicht al zo lang naar op zoek was. En wordt het dan toch allemaal wat ingewikkeld, dan loodst hij de lezer snel en zeker langs eventuele barrières en valkuilen.

Andere boeken door Ronald Smit

Inhoudsopgave

Handboek Excel 2016
0. Inleiding
1. Kennismaken met Excel 2016
2. Werken met een lijst met gegevens
3. Werken met het werkblad
4. Het werkblad opmaken 1
5. Berekeningen maken
6. Rekenen met functies
7. Zoeken, tellen en optellen met functies
8. Reageren op voorwaarden
9. Rekenen met datum en tijd
10. Grafieken maken
11. Het werkblad afdrukken
12. Werken met een draaitabel
13. Uw werkblad beveiligen

A: Antwoorden op de vragen
B: Wat is nieuw in 2016?
C: Praktische overzichten

Handboek Word 2016
1. Kennismaken met Word 2016
2. Uw eerste document
3. Werken met sjablonen
4. Beginnen met tekstopmaak
5. Teksten handig bewerken
6. Documenten opmaken met inspringen, lijsten en uitlijnen
7. Teksten verder opmaken
8. Vormgeving en lay-out
9. Afbeeldingen, vormen en illustraties invoegen
10. Samenwerken in Word
11. Case: werken met lange documenten
12. Case: werken met tabellen
13. Case: een mailing opzetten

Index

Handboek PowerPoint 2016
1. Kennismaken met PowerPoint
2. Thema’s gebruiken
4. Tekeningen toevoegen
5. Presenteren met geluid
6. Videobeelden vertonen
7. Een presentatie meenemen
8. Taal, controle en revisies
9. Delen en uitwisselen
10. Objecten schikken en importeren
11. De puntjes op de i
12. Werken met clipart

A: Geluidsinstellingen in Windows

Index

Handboek Outlook 2016
1. Kennismaken met Outlook 2016
2. Accounts toevoegen
3. E-mail lezen en organiseren
4. E-mail opstellen en verzenden
5. Workshop – E-mailberichten uitgebreid opmaken
6. Werken met contactpersonen
7. Werken met de Agenda
8. Taken en Notities
9. Meer Outlook-mogelijkheden

Index

Net verschenen

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Office 2016 Bundel