De groene smaakbijbel
500 vegetarische ingrediënten, 800 verrassende combinaties
Samenvatting
'Het combineren van ingrediënten is niet eenvoudig en Niki Segnit is absoluut de regerend kampioen.' -Yotam Ottolenghi
De vegetarische opvolger van bestseller 'De smaakbijbel'
De smaakbijbel van Niki Segnit is niet weg te denken uit de keuken van de gemiddelde thuiskok. Van Segnits bestseller zijn inmiddels dan ook ruim 35.000 exemplaren verkocht. Nu is er een vegetarische opvolger.
De groene smaakbijbel bespreekt 90 smaken, van boerenkool tot cashew en van granaatappel tot pistache. Elke smaak wordt gekoppeld aan complementerende andere smaken. Van klassieke combinaties, zoals honing en yoghurt, tot eigentijdse, zoals kurkuma en gember of zwarte bonen en avocado. In meer dan 500 lemma's worden smaakverhalen, proefnotities en recepten gecombineerd om de essentie van elk ingrediënt levendig te beschrijven. De groene smaakbijbel verwijst af en toe naar vleesgerechten maar is in de kern vegetarisch. Een onmisbare nieuwe klassieker in elke keuken van nu.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Net verschenen
Rubrieken
- aanbestedingsrecht
- aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht
- accountancy
- algemeen juridisch
- arbeidsrecht
- bank- en effectenrecht
- bestuursrecht
- bouwrecht
- burgerlijk recht en procesrecht
- europees-internationaal recht
- fiscaal recht
- gezondheidsrecht
- insolventierecht
- intellectuele eigendom en ict-recht
- management
- mens en maatschappij
- milieu- en omgevingsrecht
- notarieel recht
- ondernemingsrecht
- pensioenrecht
- personen- en familierecht
- sociale zekerheidsrecht
- staatsrecht
- strafrecht en criminologie
- vastgoed- en huurrecht
- vreemdelingenrecht